akcios-hajoutak.hu

Változatos programok, fantasztikus napsütés és friss tengeri levegő - nem véletlenül lett világszerte az egyik legnépszerűbb nyaralási forma a tengeri hajósutak. A hajózás szerelmeseinek nem kell bemutatni ezt a varázslatos világot, ahol minden nap egy új város vagy ország vár felfedezésre, és ahol a tengereket szelve is hajnalba nyúló programok várnak...

A Chemol Travel kínálatában most megújultak a programok, melyek még gazdagabb élményekkel és még nagyobb kényelemmel várják a törzsutasokat - és azokat is, akik első tengeri útjukra készülnek!

Vegye igénybe extra új kedvezményeinket! Amennyiben a csoportos hajóutat legalább 90 nappal indulás előtt lefoglalja, úgy utasonként 50€ előfoglalási kedvezményt biztosítunk árainkból. Halmozza tovább a kedvezményeket: a hajós társaságok törzsutasai (MSC Voyager esetében legalább Classic, COSTA Club esetében legalább Aquamarina szint) további 5% kedvezményre jogosultak - a foglalás időpontjától függetlenül! Keresse munkatársainkat, akik örömmel tájékoztatják Önt a részletekről.

Ne hagyja ki a kedvező széljárást: ✪ legjobb hajósutak ✪ pazar nyaralás ✪ elérhető árak ✪ egy helyen a Chemol Travel kínálatában!
* kötelező mező
Email Marketing Powered by Mailchimp